Även 2020 har ni möjlighet att lära er fiska lax med betesfisk.

Vi kan stolt presentera de finska betesfiskeproffsen Mika Kärkkäinen (mannen bakom Jackpot), Tomi Kolsi, Rami Pajukoski och Lassi Sorri som alla kommer att delta under vecka 13 då vi endast fiskar lax med betesfisk!

Dessa proffsfiskare är mycket meriterade och ledande i norden när det handlar om fiske med betesfisk! De kommer visa allt praktiskt och teorin bakom detta fiske och vara med i båtarna alla dagar. På kvällarna blir det förevisningar om tips o trix och ni kommer att få möjlighet att få svar på alla era frågor. Vi garanterar att ni efter denna vecka kommer lämna Bornholm som en betydligt bättre fiskare! Detta vill ni inte missa!

OBS Arbetsspråket under denna vecka kommer att vara engelska!

Datum för NTC Löja Special är 25 - 28/3. Ni bor med helpension på gemytliga pensionat Verona beläget i Sandvig på norra Bornholm.

Priset för denna special NTC är 9000 dkr.

I händelse av dåligt väder kommer trollingfisket bli ersatt av kustfiske efter havsöring. Pengarna blir inte återbetalade. Om kustfiske blir aktuellt så står vi för all utrustning, du behöver alltså inte ta med dig någon egen utrustning.

Välkommen med din bokning till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.